Hemma hemma hemma

Guud vad underbart, äntligen får vi vara hemma.
Vi är inte utskrivna än, men vi är hemma på permis. Vi fick åka hem i måndags, sov kvar till igår, sen åkte vi till uppsala för vägning osv. Aron vägde igår 2035gram :D
Sen efter det fick vi åka hem igen, eftersom allting gått bra första natten.

Första dagen hemma:
När vi kom hem så var farmor Elisabeth här. Hon städade iordning lite, så snäll som hon är. Men när vi kom blev det stökigt igen, massa kassar med kläder, saker, etc. Vi hälsade lite på farmor, och farmor fick mata Aron, gick så bra så.
Sen ringde vi gammelfarmor Martha och gammelfarfar Björn. Dom kom förbi med lite fika och hälsade på Aron. Lillkillen fick jätte söta kläder och en mössa också.
Senare åkte vi till mormor och morfar. Aron fick mysa med sin morfar för första gången. Han låg hos morfar i ca 1½ timme och sov. Det var kul att se hur fascinerad pappa blev av Aron, även om han tyckte att han bara sov. Haha.
Vi stannade till mormor kom hem från jobbet så hon fick mysa lite också. Även om det inte blev så länge.

Natten gick bra, hade inga problem att sova i vaggan. Sålänge han fick mat så var han nöjd. Låg och skrek vid 7tiden för att han ville ha mat, så det var bara gå upp och mata lillkillen. När han var färdigmatad, och fått ny blöja, så somnade vi om. Vaknade igen sen vid 10 och matdags igen. Efter det gick jag upp, Freddie vaknade efter ett tag. Han hade ju fått varit uppe och matat vid 4tiden, stackarn. Elisabeth kom över en stund och myste lite med Aron på lunchen. Moster Sandra kom också förbi vid halv 1 tiden och skulle ha harry potter böcker. Sen åkte vi till babyland och köpte nappflaskor, efter det till UAS. Var där nån timme sen hem igen.

Vi tog en tur med vagnen ner till apoteket och hämtade ut Arons medicin, dock fanns inte hans vitaminer så måste ringa UAS och fråga om han klarar sig utan dom en dag.
Jag och Aron stannade utanför apoteket, han ska ju inte gå in där pågrund av att de flesta människor som går in där är lite sjuka. Men vi fick kila in lite efter stängning, tog lite tid å fixa arons järn.

Sen gick vi hem och åt, å senare åkte vi till farmor och farfar. Var där några timmar, Aron sov mest. Men farmor och faster fick mysa lite iallafall.

Natten blev jobbigare än första natten. Aron gick upp och ner i satration, då kan man ju inte koppla in syrgas eftersom han gick upp till ca 93%. Kom fram till senare att stackarn försökte ju bajsa så mycket att hela världen blev upp och ner. Tillslut vid 6tiden bad jag freddie vara smått vaken och hålla koll så jag fick sova lite.

Just nu ligger Aron och sover i vaggan och Freddie i vår säng.
Jag tyckte att det kanske är dags att uppdatera litegrann här.

Snart ska jag väcka Freddie, gå in i duschen sen ska vi kila ner på stan. Ta en liten promenad och måste ju hitta doppresent. Min lilla kusin Ellen ska ju döpas snart. Ska bli kul när jag äntligen får träffa henne.

Nej nu är det dags att duscha.

Kommentarer
Postat av: Sabriin

Han är så sööt=) lilla sparven hehe.. ta hand om er!

2008-08-20 @ 22:48:30
URL: http://sabriin.blogg.se/
Postat av: Elinasmamma

Guuud vad kul att ni får vara hemma :) Hoppas allt går bra nu =)

2008-08-21 @ 08:21:27
URL: http://eliinasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0