You Give Me Hope...

Sjukhuset idag,
Jag, mamma och Aron åkte till sjukhuset, vi skulle åka i godtid, de blev de inte, vi kom fram till hjärt och lungmottagningen med liten marginal, går dit för att säga till att vi kommit och får höra att vi kommit fel. JA! BRA JOBBAT!
Vi näst intill springer till Barnsjukhuset och hjärtmottagningen där. Vi kommer in och Aron är bökig och inte ett dugg glad, vi kommer överrens om att vi matar honom först.
Så vi matar honom men han är fortfarande inte lugn utan ligger och bökar medan de försöker se hans hjärta på ultraljud. Det funkar inge bra så de säger att de måste kolla en gång till då han Sover!
Vi bestämmer oss för att stanna på sjukhuset och komma tillbaka vid 2 tiden. Då sov han som tur var.
Det verkar inte alls vara något fel på hjärtat och heller inget extra kärl, tack och lov.
Utan bara ett kärl som ligger och syns väldigt tydligt. Vi ska tillbaka om tre månader och sen titta igen. 

Det blev inge bakande, vi kom hem vid halv 4 och jag, Freddie och Aron skulle till min farmor och farfar och äta mat och prata lite. Så de blev lite småbränd köttfärssås med spaghetti. Var inte lika gott som vanligt men de gick i. Fick lite glass också, och även fika. Som vanligt blir man övergödd hos Farmor och Farfar. Till och med Aron åt mer än vanligt. Haha.
Vid 8 tiden var Aron helt slut, han totalsomnade hos farmor och hon kunde ta på mössa och tjocktröja utan problem. Jag tog honom och la honom i vagnen och han har sovit sen dess. Förhoppningsvis sover han för natten nu.

Vi ska börja ge honom lite babysemp 2 och se hur det går, för han verkar aldrig bli mätt, men man kan inte riktigt mata honom mer heller, det brukar resultera i kräkning, så ska se hur det går. Dom sa att vi kunde börja helt med 2an när Aron är ca 6 månader, så om 1½ månad, men vi kunde blanda lite om hans mage tillåter det. Så vi tänkte börja med 25% av 2an ett tag och se hur det går.

Bakandet blir imorgon istället, först ska jag till BVC sen ska jag ringa Elisabet och hon ska hjälpa mig med bakandet inför dopet, så vi ska åka dit imorgon och baka, mer plats, och en bakmaskin. Kan de bli bättre?
Måste även köpa lite plasttallrikar och bestik och muggar också, tänkte hinna med det imorgon.
Klippning blir på torsdag. Är lite nervös, men man måste ju prova lite ibland, eller?

Aron vägde 4030gram btw. Stor pojke nu, men tycker endå hans vikt har snålat ut lite, han gick upp mer förut, kan detta ha något med hans hunger som aldrig lättar att göra? Vi får väl se vad de säger imorgon på BVC, blir kul å se hur lång han är också, sist var han ju 53cm lång. Inte säkert att han vuxit något men vore kul om han hade det.


För dom som ännu inte köpt doppresent,
en sån där fårskinn vill vi ha. Kan vara bra att ha till Aron.


How Can Someone Who's Gone Through So Much Pain, Be So Pleased?



Kommentarer
Postat av: marie

vart får du alla fina texter ifrån. den sista meningen jättefin.

2008-11-10 @ 19:15:15
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0