But still you're my hero...

Idag har vi haft fullt upp.
Vi har tvättat vårat täcke och våra kuddar, eftersom Aron är så mysig ibland. Haha. Efter vi slängt in det i tvätten gick vi till Maxi, jag upptäckte att Arons mat och blöjor var slut.

När vi hade handlat ringde syster yster. Hon kollade vad vi gjorde och de slutade med att vi gick ner på stan och mötte henne. Påväg ner mot stan mötte jag en tjej som jag läst kurser med, i skolan. Pratade lite med henne en stund innan jag fortsatte ner mot stan. Jag gick in på H&M där syrran var och tittade lite bebiskläder. Syster hade hittat massa kläder som hon ville köpa. Så hon köpte en tröja, ett set med 2 byxor, ett set med tröja och byxa, 7 bodys (monday-sunday) och ett par vantar till Aron.
 
 

Efteråt gick vi in på Lindex och kollade lite där, (dock inget mer köpande) På lindex träffade vi en gammal barndomsvän, Anna. Pratade lite med henne, sen ringde Freddie och hörde vad vi gjorde. Vi bestämde att han skulle möta oss på stan så skulle vi fika.

Påväg ut från lindex träffade vi Tove en bekant. Pratade lite där sen gick vi. Mötte Freddie utanför Paus. Då hade syster kommit på att hon inte alls ville fika utan hon ville ha kebab, Vi begav oss mot Santorini. Efter 5m mötte vi en gammal klasskompis till mig, Eloise, som också väntar en bebis. Hon är beräknad till 5 oktober så hon har inte fått sin än.
Medan jag pratade med henne så mötte vi Linda och gullungen(Elina) också.
Sen fortsatte vi mot Santorini och utanför lagerströms mötte vi Sandras vän Mia och hennes dotter, så dom stog och pratade en stund.  Sen lyckades vi äntligen komma till Santorini där vi beställde kebab (syster betalade)
Medan vi satt och åt kom Bella in och ville hälsa och titta på Aron.

Efter vi ätit beslutade vi oss för att Freddie skulle hem och duscha, Jag sandra och Aron gick runt lite till, vi gick till boulevard och värmde Arons mat och matade honom. Vi träffade även på Mia igen. Hon satt med ytterligare en vän, som var gravid i v25. Vi pratade lite om Aron och hans liv medan Sandra pratade med Mia.
Efter boulevard beslutade vi oss för att gå hem så nu sitter jag och skriver lite medan Aron myser med Freddie.

Som sagt idag har vi haft fullt upp och träffat massa människor så nu ska vi bara mysa här hemma och ta det lugnt. Om nu Aron vill ta det lugnt dvs. Han är fortfarande lite förkyld så är fortfarande lite grinig. Men jag har köpt saltlösning så han inte är så täppt i näsan iallfall. Snart blir han nog helt frisk.

Imorgon ska vi till BVC igen så får vi se vad Aron väger och hur lång han är. Sen på torsdag är det dax för ögonundersökning och koll på barnspecialistmottagningen. Vi får se vad som sker där. Tror dom bara vill göra en vanlig kontroll och se hur han mår och sånt skoj.





You're my hero
You don't need an S across your chest
You're my hero
You know you can move mountains by yourself
But still you're my hero
The strongest person that I found
Can leap a building in a single bound
But know you're my hero

Kommentarer
Postat av: Anonym

Schysst stil:P

2008-09-30 @ 21:14:21
Postat av: Emma

Oj, de va jag som skrev ovanstående kommentar;D

2008-09-30 @ 21:14:58
URL: http://metrobloggen.se/mittlivsomEmma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0