Even The Wrong Words Seem To Rhyme...

Nu är det bara några dagar kvar innan vi ska träffa sjukgymnasten, på torsdag ska vi tillbaka så får vi se vad hon säger.
Men jag tror hon kommer bli lite glad,
I fredags var första gången Aron sträckte ut armen för att nå sin leksak, och sen dess har det bara blivit mer och mer. Åtminstonde en av händerna, den andra har inte riktigt kommit ikapp än.
Men han börjar bli jätte duktig, han sträcker sig, tar tag, och rätt in i munnen. Allting ska ju självklart in i munnen.

Börjar ge upp lite om den där gröten, tror inte han riktigt tycker om den, får testa någon annan. Köpte majs å potatis igår, som han fick smaka idag för första gången, och OJ va de va gott. Han bara mumsar i sig, och är jätte duktig. Äter upp allt på tallriken.
Även om ersättningen fortfarande är bäst!

Han har även lärt sig att suga på tungan/överläppen. Jag vet inte riktigt hur han gör, men på något sätt lyckas han, men de har ni ju också sett, han gör ju de på filmen i tidigare inlägget, Det gör han hela tiden nu, han har upptäckt tungan och ska tugga, suga och lipa. 
Ja han har mycket för sig den där, lika glad som alltid. 


 

Kommentarer
Postat av: Pyret

ooh då kanske dt blir barnmats burkar för glatta livet snart!? ;D

2009-01-30 @ 00:09:18
URL: http://spegelfobi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så cool han är på denna bild!

Kramiz

2009-01-30 @ 14:57:18
URL: http://llff.blogg.se/
Postat av: Madelene

Vilken tur att det var gott iaf! =D Men ojoj åt han en hel tallrik första gången? hur vågar du det? dom rekomenderar ju att man bara ger en liten tesked första gången och sen lite lite mer varje dag. Har det gått bra för honom att bajsa? Kram kram!

2009-01-31 @ 01:50:28
URL: http://minevelyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0