Love Hurts..?

Idag blir det mer än en avskyvärd sak på bloggen.

Det finns nog ganska mycket delade meningar om det här, men enligt min åsikt så är det här verkligen hemskt. Skulle ni ta hål i öronen på er bebis?

Jag tycker att det finns ingen anledning att ta hål i öronen på en liten bebis, dom är söta precis som dom är, dessutom gör det ju väldigt ont, å varför vill man ge sitt barn smärta utan någon egentlig anledning?


Jag tycker att vaccin sprutorna och synagis sprutorna är otroligt jobbiga att se på när Aron får, han blir så ledsen och skriker, hade det inte varit för att det är för hans hälsas skull skulle jag nog inte orka med att se på. Man ser hur hans stackars ansikte går från lycklig bebis till en helt förkrossad bebis.


Så om det finns någon här som vill ta hål i sitt spädbarns öron, förklara gärna varför man vill göra det?! Och ursäkten att det är fint tycker jag inte ens gör det bättre, utan mer värre. Man borde inte tycka att sitt barn behöver hål i öronen för att bli söt. De är lika söta endå.


Det är så hemskt att se på när barnens öron blir håltagna, och barnen skriker och är ledsna.


Varnar för känsliga tittare, det är jobbigt och smärtsamt att se på.

http://www.youtube.com/watch?v=DJppxN40c1c&feature=r

http://www.youtube.com/watch?v=Rg5L3E69HIc&feature=r

http://www.youtube.com/watch?v=z5f2kEkszZI&feature=r

http://www.youtube.com/watch?v=oku0e_XKtak&NR=1

Det ena barnet i en av videorna ser ut att knappt ha kommit hem från sjukhuset efter förlossningen. Skulle ni verkligen utsätta era barn för detta? Bara för att de ska ha hål i öronen?
Ett spädbarn förstår ju knappast varför föräldrarna gör såhär mot en, så varför kan man bara inte vänta tills barnen själva vill ta hål i öronen?
Att pierca öronen på ett spädbarn gör man ju knappast för barnets skull utan är helt egoistiskt!


Kommentarer
Postat av: Caroline

Fy satan, jag mår lika dåligt som du när jag tittar på de där klippen. Helt sjukt!! Vem tusan vill utsätta sitt barn för något som gör ont, helt utan anledning?

Postat av: Aschmanda

Väldigt vacker blogg du har ! :)

2009-01-12 @ 23:28:05
URL: http://Aschmanda.devote.se
Postat av: Aschmanda

Sv: Lugnt, tacktack =) Mjo det är kul. Och kul och vara gravid ? Hur känns det ? :S Är du inte rädd för att föda, hehe det hade jag varit !

2009-01-12 @ 23:52:19
URL: http://Aschmanda.devote.se
Postat av: Aschmanda

Ah haha okej ja jag såg det trodde du skulle få en till :) Haha.Jaa okej förstår det ! Okej, men det är ju bra det att du glömde bort det ! Hur långt tid tog förlossningen då ?kram

2009-01-13 @ 00:03:43
URL: http://Aschmanda.devote.se
Postat av: Aschmanda

Sv: ooh faan :p Okeej tack för svaren ! Alltid bra och veta! :). Teheehe. Hoppas det går bra och så med bebisen ! <3

2009-01-13 @ 00:10:07
URL: http://Aschmanda.devote.se
Postat av: Isabel ( Bella Bonita )

Alltså i landet jag kommer i från är det vanligt att man gör det ( jag e från Colombia ) Jag fick det när jag va 4 månader . Men det är inte lika vanligt i sverige . Men att göra det direkt efter förlossningen e väl lite överdrivet kanske.. jag vet inte vad jag ska tycka om det. Eftersom jag känner många många som fick det när dom va små, men dom har också utländsk barkund.. det e vanliga i andra länder att man gör det på barnen

2009-01-13 @ 01:23:06
URL: http://isabelhernandez.blogg.se/
Postat av: marie

ja y neo blir med alltid ledsen panikskriker för de gör så ont stackarn jag tycker de är jättejobbigt men som du säger de för hans bästa och de är så kort stund sen är de bra igen. sja gskulle adlrig ta hål i öronen nej aldrig de tycker jag barnet själv får bestämma när de blir större!

2009-01-13 @ 19:50:51
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Pyret

Vill inte änns kolla på filmerna, tycker redan att det är sjuk och jag blir upprörd när jag ser små barn med hål i öronen. Det kan vara farligt också, desstå yngre du är när du tar hål i öronen desstå störe är infektionsrisken och risken för att bli alergisk.

2009-01-13 @ 21:07:10
URL: http://spegelfobi.blogg.se/
Postat av: Sabby

Usch å fy fan va hemskt, att folk kan göra så här mot sina små. Fattar inte att man vill göra sin bebis så illa, e de inte lättare att låta den välja själv sen när den blir äldre?? Bläää på dessa föräldrar!!! Hoppas allt e bra me dig jennie :)

2009-01-14 @ 10:28:43
Postat av: Anastasia

Jag struntade i varningen och tittade ändå...det borde jag inte ha jort...FY FAN (flåt att jag svär på din blogg)...saknar ord...så vansinnigt sjukt

2009-01-15 @ 18:43:23
URL: http://annathestasia.blogg.se/
Postat av: Anastasia

Dom skriker ju av ren smärta som deras föräldrar tillfogar dem! Det gör ont i mig när jag hör det skriket.

2009-01-15 @ 18:44:49
URL: http://annathestasia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0