You Can Do Anyting You Want...

Igår var vi till Västerås,
Vi hittade en annons på blocket där bumbo stolen faktiskt fanns kvar, och blev undanlagd åt oss. Jippi.
Så vi åkte till Västerås för att hämta stolen.

Det känns så onödigt att köpa en helt ny stol när de endå inte slits, nog inte många barn som använder den speciellt länge, eftersom när de kan sitta så behövs den ju knappt. Så en stol för ett par månader, om ens det, för 450kr, och som Aron kanske inte ens skulle tycka om. Nej det är lite dyrt det.

Vi fick stolen i färgen lila, (spela roll att det är en såkallad "tjejfärg") Det är en utgången färg så när man ska sälja den kanske man kan få lite mer för det?
Borde inte bli svårt att sälja sen iallafall, svårt att få tag på en begagnad om man inte bor i stockholm, ringde på tre annonser där stolen var såld.

När vi kom hem  så testade vi stolen lite, trodde dock inte de skulle gå så bra för Aron var lite grinig, men såfort vi satta honom i stolen blev han lugn och glad, han hittade sina fötter och försökte komma underfull med hur han skulle få tag i dom. Han har ju fortfarande inte lärt sig det.
Så stolen var en stor hit, och jag tycker också om den. Allt blir så mycket lättare,
t ex om jag ska göra mat till Aron när han är grinig kan man sätta bumbon på bordet, sätta Aron där och han blir lugn och jag kan göra maten i lugn och ro.

Plus att den är ju inte stor, eller tung så man kan ju ta med den om man åker till t ex Arons mormor eller farmor. Blir nog väldigt populär den där stolen. I Love It.


(För att ingen ska tro fel, Aron kan hålla upp huvudet, han tittar på foten
Stolen ska bara användas om barnet kan hålla upp huvudet.
Rekomenderad ålder är från ca 3mån eller när huvudet kan hållas upp själv.)

http://www.babyland.se/babysitter-bumbo-aqua_x_SB5.aspx

Kommentarer
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Har läst igenom lite i din blogg nu, om förlossningen och tiden på sjukhuset... Jag vill bara säga att ni är starka! Hela familjen. Aron är en stark bebis och han visste verkligen vad han ville. All lycka i framtiden till er!

2009-01-04 @ 15:26:38
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: marie

ja de är väl bäst att förklara annars brukar man få massa med dumma kommentarer

2009-01-04 @ 20:14:17
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0