6 months..

Idag är bus 6 månader korrigerat! DVS 6 månader efter beräknat datum.
Så vi hade även 6månaders kontrollen idag.

Eftersom Freddie precis fått nytt jobb ville vi inte att han skulle ta ledigt första veckan så min kära mamma fick följa med istället, kontrollen gick jätte bra, de hade ingenting dåligt att kommentera.
Aron har blivit mycket mer stabil i sina rörelser, även om det inte är helt stabilt än så är han påväg, han vänder sig obehindrat från mage till rygg, han börjar lära sig att vändas från rygg till mage också, bara den där knepiga armen ivägen och huvudet är än lite tungt.

Han kan ju inte riktigt sitta upp än, men det har också med det ostabila rörelserna att göra, han har inte riktigt full balans än. Men förhoppningsvis kommer det ikapp snart.

Katarina (barnläkaren) sa också att vi ska betraka honom som vilken 6 månaders bebis som helst, och vi behöver inte betrakta honom som känsligare, men att vi kan ju iaf vänta tills t  ex RS säsongen är slut, så i runt maj så kan vi förhoppningsvis t ex ta med bus till badhuset, och ta med bus på öppna förskolan, det skulle vara så kul att gå dit.
Så, såfort vi får klartecken att RS säsongen är över, då kan man träffa lite mer bebisar, ( men vi kommer ju fortfarande vara lite försiktiga med förkylda och sjuka barn )

Något med bus har börjat med är att skratta, åh det är så härligt att höra hans glädje skratt. Han blir så jätte glad ibland när man bara säger "mamma" "pappa" han kan skratta hejdlöst mycket då. Självklart fungerar det inte varje gång utan han måste vara på bra humör till att börja med. Men det är så härligt att höra det mysiga skrattet och det värmer upp hela kroppen.

Bus har också kommit igång riktigt med sovrutiner, han somnar tidigare och tidigare, så nu sover han vid ca 20.00 på kvällen, det är så skönt, för då vaknar han tidigare, och då vaknar jag tidigare. Även om de känns värdelöst att vakna så tidigt ibland, eftersom Aron iallafall somnar om och sover ett tag till. Men det är samtidigt så skönt att känna att man har en riktig dygnsrytm.
Sover inte alltid hela nätter än, men på bra gång.

   

Såhär glad blir han när man säger "Mamma" "Pappa"
Och med tanke på att Aron är världens största pappagris så är det självklart roligast att höra ordet "Pappa"Kommentarer
Postat av: marie

åå va härligt att de gick bra:D klart de kommer. neo satt själv när han var ca 14 mån okorrigerat. så förr eller senare så kommer de. blir skönt för er när aron blir större och att man inte behöver tänka på rs längre de gör aldrig vi längre. Däremot så de där med att vara försiktigt med sjuka barn är jag än. vet inte om de är befogat och jag antar att de sitter i sen neo var riktigt liten. Men hellre att vara lite försiktig. Peppar peppar så har neo inte varit sjul sp mycket för att vara född premtur!

Det verkar hända massa i arons utvecklinge såååååå underbart. Ja visst är de första skrattet här hemma gjorde mig helt såltoch jag börhade grina i vanlig ordning. Han är så erhört söt och så himla duktig eran underbara son<3

många kramar

2009-03-19 @ 08:42:06
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Jennie - mamma till Oliver ♥

Söt liten pojk du har :)

2009-03-19 @ 23:06:45
URL: http://jennieocholiver.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Åhh vad gullig han är, han ser så glad ut på bilderna! Åhh vilken sötnos!

2009-03-29 @ 01:39:57
URL: http://blocked.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0