Nothing Compares To You..

Jag är så ur usel på att uppdatera här!

Men det finns faktiskt en bra anledning, jag har lite bättre saker för mig. Jag sitter inte alls vid datorn särskillt ofta längre, mest för att kolla mailen sen loggar jag oftast ut.

Men för att uppdatera hur dagis och jobb och allting har gått,
Dagis kunde inte gå bättre, Aron trivs som fisken i vattnet. Han har hittat massa kompisar, särskillt en söt liten pojke i ungefär samma ålder och nivå.

Igår när jag var och hämtade honom på dagis, nej i förregår, eller nej, hmm.. i onsdags när jag hämtade Aron på dagis, så för det första så blir han så glad och lycklig så hela mamma hjärtat strålar med glädje.

Sen berättade Fröken, att ( som vi redan vet ) Aron är så med, han intresserar sig, ska fram och kolla hur saker funkar, och vill verkligen undersöka allting, inte blyg alls ( samtidigt som vi pratade om detta så satte Aron på micron på 12½ minut, sen lärde han sig även att man kunde stänga av micron )
Fröken berättade också att Aron, precis som under inskolningen älskar matramsorna, när det är dags för lunch så sjunger ju oftast barnen ramsor och Aron tycker det är hur kul som helst, han kan ju inte riktigt sjunga med eller ens hänga med i rörelserna men man ser på honom att han tycker det är hur kul som helst.

Dock är han inte alls duktig på att äta fisk, förhoppningsvis lär han sig detta då det är fisk 1 gång i veckan på dagis. Och JA VET att det inte heter dagis utan det heter förskola men nu är det såhär att jag tänker säga dagis iallafall!

På jobbet börjar det flyta på nu, jag har jobbat 3 nätter denna vecka, motsvarande 39 timmar så det känns faktiskt riktigt bra. Nästa vecka blir det bara 1 dags jobb så jag får vila ut också, helt perfekt. Sen är det ytterligare två dagar till veckan efter det, förhoppningsvis blir det dock fler pass i Mars, och förhoppningsvis mer natt så det är skönare att jobba natt, även om man gärna hade sovit istället.

Vi får helt enkelt se, den här månaden blev det sammanlagt 7 pass, varav 4 nattpass, och ju mer natt man jobbar ju mer vänjer man sig och ju mer orkar man hålla sig vaken, första natten var ganska jobbig, men den här natten har jag hittils klarat galant, och nu är klockan 3. Slutar om 5 timmar iof, men ska försöka sova 2 timmar iallafall eftersom jag ska köra hem sen.

Nästa vecka börjar Aron bo hos Freddie varannan vecka, det känns väl sådär, jag ser verkligen inte fram emot det då jag hellre skulle vilja bo med Aron hela tiden men det går ju inte, så jag får väl försöka se fram emot veckorna Aron kommer vara hos oss och försöka spendera övriga veckorna till nyttiga saker, så de kan bli mest lek då Aron är hemma.


Vi har varit till lek och buslandet i örebro. Oj vad kul det var där. Aron hade väldigt roligt och upptäckte nog för första gången på riktigt vad en rutschkana är, och tänk då hans lycka när han senare upptäckte att dagis har en rutschkana!!! ojojoj det är nog favoriten på dagis.
Längtar tills vi åker till lek och buslandet igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0