My life With You Means Everything...

Nu har det blivit snålt med uppdaterande på ett par dagar.
Mycket har hänt,

I torsdags var jag och mamma och handlade, blev varor för nästan 1300kr, det gjorde ont i plånboken. Vi kom hem och började med smörgåstårtor. När Freddie slutade jobbet kom även han förbi och hjälpte till. Det blev 5 smörgåstårtor.

Vid 5 tiden var det klippdax och jag klippte håret kort, kändes läskigt men jag är nöjd, inte tagit allt för lång tid att vänja sig vid heller utan det känns jätte bra, och nu hänger det inte bara och ser tråkigt ut.
Senare på kvällen färgade Sandra även håret på mig och Moa var också där och umgicks. Blev väldigt mörkt först och jag trodde nästan att de skulle bli svart, blev bättre när slingorna kom fram.

Fredags mötte jag Caroline som hade kommit till enköping för dopet, hon hjälpte till att dekorera smörgåstårtorna, ( även om jag gärna hade tagit på mig äran själv så är de mesta hennes verk. )
Tog nästan halva dagen att dekorera dom men det blev bra. Senare på kvällen blev de dukning, tog hela kvällen det istället. Var otroligt jobbigt och tog lång tid, när vi var klara fattades en hel duk till ett helt långbord. Klockan var nästan halv 10 på kvällen och vi kunde inte köpa ny.

Hade även pratat med Emma tidigare under kvällen som är så otroligt underbar och hjälpte till här hemma så vi städade lite medan Freddie och Jimmy åkte till McDonaldsJimmy fick äta lite.
Aron var här hemma med oss och Emma försökte få honom att trivas i babysittern, det funkade inte så bra. Han tycker inte alls om att vara själv, ( det kommer stegvis) Istället försökte vi få honom att somna, vilket funkade lite bättre.

Morgonen efter så städade vi det sista, damsög osv. Sen blev det att åka till ÖB och köpa en ny duk, sen ner på stan så skulle freddie köpa en skjorta. Jag och Aron sprang in på H&M och köpte en skjorta med slips ( bara för att få slipsen dock) som Aron skulle ha på dopet, dock blev de inget med det.
Vi åkte och lämnade duken hos mamma som skulle åka och fixa med den, sen hämtade vi dopklänningen Aron skulle ha på sig.
Sen åkte vi hem och fixade iordning oss, Emma, Jimmy och Anna kom förbi och vi gick ner till kyrkan.

Dopet gick jätte bra, Aron verkade inte tycka det var allt för hemskt och han höll sig vaken hela tiden i kyrkan och skrek näst intill ingenting. Han verkade trivas jätte bra hos prästen iallafall. Och vatten på huvudet var inte heller något problem. Nappen spottades däremot ut litegrann och Freddie slog igen boken så hela kyrkan lät, de kommer han nog aldrig gå glömma. Förmodligen inte heller att skjortan hade vik märken då den var nyköpt.

och för dom som inte vet det, Aron Gudmor o Gudfar/faddrar är Emma Westerberg och Johan Helgosson.

Vi begav oss till kyrkans hus för dop fikat och när vi kom fram stod nästan alla i fönstret och tittade, kändes väldigt konstigt. Det blev massa fikande, pratande, och presentöppning.
Aron fick en hel del presenter och alla presenter var jätte bra och fina, enda dubbleten vi fick var björn overallen så vi bytte vår. Vi hade ju räknat med att vi skulle få en till då jag skrivit de i bloggen så det var ju ingen chock precis.
Det kommer komma bild på det vi fick, förmodligen inte allt här men i bilddagboken kommer nog bilder på allting.

I det stora hela så var dopet jätte fint och jätte mysigt. Kunde inte gå bättre och all stress inför dopet var värt det. Men det är endå ganska skönt att det är över så man får andas ut lite och inte har massa måsten kvar. Allt är klart.


Ny mobil och guldnapp i doppresent :)


I'm Slowly Getting Closure...

Wiie bakbakbak, Igår spenderade vi näst intill hela dagen bakandes, Det var jag, Arons farmor, faster och farbror. VI bakade för fullt, vaniljbullar och kanelbullar, tyvärr verkar inte vaniljbullarna smaka allt för mycket. Men men dom var goda iallafall. Vi bakade 4 satser med bullar så det blev en massa bullar. Aron sov sig igenom hela bullbakandet, han låg och sov i Fannys säng och brydde sig inte alls om omvärlden. Han vaknade när vi var klara, men somnade om igen.

Innan bakandet gick jag och Aron ner till H&M, han har ju vuxit ur mössorna så var tvungen att köpa två nya så får vi se hur länge dom håller. Missade BVC tiden, då jag tycker stänger ute mitt larm på telefonen, har sovit så lite dom senaste dagarna att jag inte hör larmen. Har sovit max5h varje natt nu ett tag, med uppehåll för matning, ibland inte ens det. Har fått så svårt att sova. Aron är jätte duktig däremot och sover så snällt så, förutom inatt. Vi testade blanda lite babyplus 2 i maten, men det var nog lite tidigt än, han fick jätte ont i magen igår kväll och blev nog hård i magen också, han bara skrek och skrek. Freddie tog honom och jag fick sova, Underbara Freddie.

Tyvärr tror jag han kom försent till jobbet imorse, Jag vet inte när han somnade men han kom in med Aron till mig halv 6 och frågade om jag kunde mata, jag hoppas att han fick sömn innan det också. Jag somnade nästan direkt med Aron efter jag matat honom så jag har sovit massor inatt, hur underbart som helst, det behövdes.

Ska till uppsala om nån timme också, ögonkontroll, vi ska vara där 12.20 så ska åka strax efter 11. Är inte ett dugg sugen på att åka till uppsala egentligen. Trött på uppsala! Skulle behöva städa, handla, planera inför dopet. Men ögonen är ju lite viktigare, men förhoppningsvis är dom bra iallafall och vi inte behöver åka dit förän om ytterligare 2 veckor igen, om inte längre tid, men blir nog två veckor.

På torsdag ska jag klippa mig, nervöst! Men det blir nog bra, hoppas jag. Vi får helt enkelt vänta och se. Kommer nog bli väldigt ovant ett tag. Hoppas bara det blir bra, annars vet jag inte hur jag ska lösa det, löshår eller något.
Även smörgåstårta på torsdag men det har jag ju redan skrivit så de vet ni som läser ofta.

Jag och Aron åkte och tankade bilen igår också, på kvällen då han skrek så kom jag på att bilen måste tankas om vi ska kunna komma till uppsala, så vi tankade sen körde vi runt en stund, åkte runt halva enköping nästan, åkte ut mot bresse också, såg 5-6 rådjur som stog vid sidan av vägen och åt. Tog ett tag att se att de va rådjur för det var helt svart där ute, inga lampor förutom mina på bilen, och dom är ju inte speciellt bra. 
Såfort vi kom hem sen igen vaknade Aron och magen bråkade igen.  
Just nu ligger Aron och sover här hos mig, han verkar tycka mycket om musik för han är lugn när han hör musik, och när man sjunger för honom. Man lär sig mer och mer varje dag.




Til the End of Forever
The last day of never
And through all of your life in this world
Promise me you'll always remember
My love will follow you anywhere
Til The end of forever I promise I'll always be there.






You Give Me Hope...

Sjukhuset idag,
Jag, mamma och Aron åkte till sjukhuset, vi skulle åka i godtid, de blev de inte, vi kom fram till hjärt och lungmottagningen med liten marginal, går dit för att säga till att vi kommit och får höra att vi kommit fel. JA! BRA JOBBAT!
Vi näst intill springer till Barnsjukhuset och hjärtmottagningen där. Vi kommer in och Aron är bökig och inte ett dugg glad, vi kommer överrens om att vi matar honom först.
Så vi matar honom men han är fortfarande inte lugn utan ligger och bökar medan de försöker se hans hjärta på ultraljud. Det funkar inge bra så de säger att de måste kolla en gång till då han Sover!
Vi bestämmer oss för att stanna på sjukhuset och komma tillbaka vid 2 tiden. Då sov han som tur var.
Det verkar inte alls vara något fel på hjärtat och heller inget extra kärl, tack och lov.
Utan bara ett kärl som ligger och syns väldigt tydligt. Vi ska tillbaka om tre månader och sen titta igen. 

Det blev inge bakande, vi kom hem vid halv 4 och jag, Freddie och Aron skulle till min farmor och farfar och äta mat och prata lite. Så de blev lite småbränd köttfärssås med spaghetti. Var inte lika gott som vanligt men de gick i. Fick lite glass också, och även fika. Som vanligt blir man övergödd hos Farmor och Farfar. Till och med Aron åt mer än vanligt. Haha.
Vid 8 tiden var Aron helt slut, han totalsomnade hos farmor och hon kunde ta på mössa och tjocktröja utan problem. Jag tog honom och la honom i vagnen och han har sovit sen dess. Förhoppningsvis sover han för natten nu.

Vi ska börja ge honom lite babysemp 2 och se hur det går, för han verkar aldrig bli mätt, men man kan inte riktigt mata honom mer heller, det brukar resultera i kräkning, så ska se hur det går. Dom sa att vi kunde börja helt med 2an när Aron är ca 6 månader, så om 1½ månad, men vi kunde blanda lite om hans mage tillåter det. Så vi tänkte börja med 25% av 2an ett tag och se hur det går.

Bakandet blir imorgon istället, först ska jag till BVC sen ska jag ringa Elisabet och hon ska hjälpa mig med bakandet inför dopet, så vi ska åka dit imorgon och baka, mer plats, och en bakmaskin. Kan de bli bättre?
Måste även köpa lite plasttallrikar och bestik och muggar också, tänkte hinna med det imorgon.
Klippning blir på torsdag. Är lite nervös, men man måste ju prova lite ibland, eller?

Aron vägde 4030gram btw. Stor pojke nu, men tycker endå hans vikt har snålat ut lite, han gick upp mer förut, kan detta ha något med hans hunger som aldrig lättar att göra? Vi får väl se vad de säger imorgon på BVC, blir kul å se hur lång han är också, sist var han ju 53cm lång. Inte säkert att han vuxit något men vore kul om han hade det.


För dom som ännu inte köpt doppresent,
en sån där fårskinn vill vi ha. Kan vara bra att ha till Aron.


How Can Someone Who's Gone Through So Much Pain, Be So Pleased?



I Carry Your Heart With Me

by E. E. cummings

i carry your heart with me (i carry it in
my heart) i am never without it (anywhere
i go you go, my dear; and whatever is done
by only me is your doing, my darling)

i fear no fate (for you are my fate, my sweet) i want
no world (for beautiful you are my world, my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher than soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart (i carry it in my heart)








Did You Ever Know That You're My Hero...?

Imorgon ska vi till hjärt och lungmottagningen, jag hade helt glömt bort det och kom på det när vi var ute och gick hela familjen. Imorgon ska de titta på Arons hjärta igen, så imorgon kanske man kan få nå svar för vad som är å vad som inte är. Om de ens vet de vill säga.
Mamma ska följa med mig. Alltid lika kul att träffa mamma.

Känns nästan lite konstigt att inte träffa mamma varje dag men nångång måste man ju faktiskt växa upp, och när man har fått barn låter som då är de dax. Det är skönt att inte bo hemma men saknar det endå lite, mammas mat, kunna prata med mamma när man vill utan att känna att man behöver ringa hela tiden. Usch va mammig jag är.

Tänkte också höra med mamma om hon vill baka bullar med mig imorgon också, måste ju bakas inför dopet, massa massa bullar, sen måste jag göra smörgåstårta också, även där ska jag be mamma hjälpa mig. Men dom tänkte jag kanske göra på onsdag-torsdag, det är godast om de får stå ett par dagar. Känns som att jag ber mamma om väldigt mycket, säger ju att jag är mammig.

Vi ska även till uppsala på onsdag,dum som jag är glömde jag boka om tiden till måndag så de blir åka två gånger, först imorgon till hjärt och lungmottagingen, och på onsdag ögonmottagningen för att se hur de går med ögonen. Tur att man inte behöver betala för läkarvården längre, det tog oss en månad att betala 900kr i Arons läkarvård. Så nu är det gratis, frikort fram till september nästa år.
Vi ska även till BVC på tisdag så det är en stressig vecka, precis vad man behöver veckan innan dopet!

Jag måste även hinna klippa håret, och hitta kläder Aron ska ha på sig på sitt dop. Fast vi behöver nog ta med lite extra kläder, Aron har ju en tendens till att kräkas ibland. Påtal om det måste jag nog ta med extra kläder till mig själv också. Får se till att Freddie också får med sig lite kläder.

Aron har börjat få in lite sovrutin nu, han sover vid 2-3-4 där nånstanns och sover lite längre, ibland en timme, ibland två timmar. Är riktigt skönt, fast man får ju vara beredd på att det kan variera totalt som allt annat. Men medan han sover får man andas ut lite, dra ner tempot och vara sig själv en stund. Han kan vara lite bråkig ibland på kvällarna då han är jätte trött men absolut inte vill sova, dom som ammar har tur, de kan amma barnen till söms, det kan inte jag, jag kan inte ge Aron flaskan tills han somnar, han kräks bara då. Gud va man skulle vilja amma. Sparar otroligt mycket pengar och får närheten och de mysiga gullandet. Visst är de mysigt med flaska också, men endå inte samma sak. Visserligen har jag ingenting att jämföra med då jag aldrig ammat men endå.

Igår blev Aron en månad korrigerat. Så nu när han är månad gammal ska han vara EN månad. Helt sjukt, man tappar bort tiden. Så skönt egentligen att inte behöva bry sig om vilken dag det är, vilken månad det är och vad klockan är. Enda gången vi behöver det är när Aron ska till sjukhuset eller BVC. Man kan koncentrera tiden helt på Aron och på Freddie. Resten spelar ingen roll längre.

Nu tror jag att jag har fått ner de mesta, för tillfället kan jag inte komma på något mer jag vill skriva, men kommer jag på något får jag väl helt enkelt lägga till det. Tror jag snart ska göra iordning lite matAron har när han vaknar och blir hungrig. Han har somnat tidigare än vanligt. I Love It.



You Are The Wind Beneath My Wings.


I'm Lying Alone With My Head On The Phone...

...Thinking Of You 'Til It Hurts.

Veckorna går så fort nu, det känns som att tiden springer förbi och man hinner inte med. Man har så mycket man egentligen vill göra men så lite tid. Vissa dagar hinner man göra super mycket, medan andra hinner man knappt tänka. Men det blir ju så mitt upp i alla blöjbyten och matningar.

Dopet kommer snart, en vecka kvar. Vi pratade med prästen igår om hur hela cermonin (vet inte om man kallar det de?) kommer gå till, vad vi föräldrar ska läsa/säga och vilka psalmer vi vill ha med. Var en riktigt trevlig präst vi får, som tur är. Ingen jag träffat tidigare dock. Aron sov igenom hela mötet med prästen, vaknade till lite precis innan prästen skulle gå.

Han kan sova lite längre stunder ibland. Nån timme åtminstonde, men allt handlar ju om hur sugen han är på att sova. Egentligen så vill han väl vara vaken hela tiden, men efter ett tag orkar han helt enkelt inte. Hans sovrutiner är fortfarande lite knepiga, somnar sent, men sover åtminstonde på nätterna, med undantag för mat.

Idag (eftersom kl är efter 12) så är Aron 1 månad korrigerat. Det är en månad sen hans beräknade datum, alltså även en månad sen operationen. Känns som mycket längre sedan.
Vi var till bvc i tisdags. Aron vägde då 3820gram och var 53cm lång. Huvudomfånget kommer jag inte ihåg. Så till nästa tisdag hoppas vi på 4 kg!

Idag så har jag och Aron varit och träffat Madde. Haha det är förvirrande att känna två Madelen/e som båda två har barn. Men iallafall vi var och träffade Madde som har Melissa, hon var dock inte med utan hon var på dagis. Vi gick runt lite på stan, hon behövde köpa vantar till Melissa så vi var in på H&M.
Efteråt blev Aron superhungrig så vi gick till boulevard och jag fikade och Madde åt en sallad, och Aron fick också äta. Han blev så lycklig så.
Sen gick vi hit för jag behövde slänga in tvätt i maskinen.

Annars har vi inte gjort så mycket idag, jag har varit och handlat, Aron sov och Freddie nördade sin telefon. Han har skaffat nya spel på telefonen. Så det har varit en lugn dag här hemma.

Vissa människor borde skaffa sig ett eget liv istället för att bråka med andras!


Gosh You're Beautiful!

I'll Be So Alone Without You...

...Maybe You'll Be Lonesome Too.

Ajajaj, jag har ont i mina tänder!!
Idag har jag varit hos tandläkaren, jag, den stooora flickan med tandläkarskräck. Jag får lugnande medicin bara för att klara av det. Usch tycker inte alls om tandläkare, men måste ju gå endå, i januari är det dags att börja betala för tandvård så man vill ju få de fixat innan dess.


Medan jag var hos tandläkaren så var Aron hos sin mormor. Hon var så lycklig över att få vara barnvakt, vet inte om hunden var lika lycklig däremot. Han har fortfarande inte förstått vad Aron är för något, utan han blir helt förstörd när Aron gråter.

Då jag var klar hos tandläkaren så kom mamma och skjutsade hem mig, syster passade Aron. Jag kom hem och vilade, hade inte sovit något alls i natt nästan, sov väl i 30-60 min så var supertrött, plus lugnande medicin på det. Så jag la mig i soffan och vilade och efter ett tag gick Freddie hem till mamma och pappa, satt och pratade där och hämtade Aron.

Fast jag sov nån timme här på eftermiddagen så är jag endå jätte trött. Har inte ätit nånting idag heller förutom lunch men är endå inte hungrig, tror dock inte jag kan äta något iallafall eftersom de har bråkat med mina tänder. 
 
Sitter just nu och tittar på generation fett och undrar verkligen hur man kan vilja bli så fet, och ännu värre hur en man kan tända på en kvinna som är så fet!? Dom måste väga minst 160kg. Herregud vilka människor det finns. En annan får ju panik för att gå upp bara 2-3 kg.

Dopet närmar sig med snabba steg, snart bara en vecka kvar. Känns lite läskigt faktiskt, dels för att stå där i kyrkan med 60 blickar riktade mot oss, dels för att när det är så mycket människor är det större smittorisker. Så blir inte många alls som kommer få hålla och mysa med honom. Men det tror jag alla människorna förstår.

Nästa vecka ska jag klippa mig också, ska klippa det kort, men inte för kort. Blir spännande att se hur de kommer se ut. Är så trött på att mitt hår ser lika ut hela tiden och vad jag än gör blir de inge bra. Så nu ska jag vara modig och klippa det kort, igen, sist jag gjorde det var i 8an eller något och jag blev inte nöjd.


Jag Kommer Aldrig Förstå Hur Någon Kan Vara Så Otroligt Underbar.


For Everyone...


Den vill vi ha i doppresent storlek 56!!

Och Le Som Bara Du Gör...

Igår gjorde vi inte så mycket var ut och gick på promenad på kvällen annars var vi inne å myste hela dagen, blev lite pratande om dop och jul. Är ju inte långt kvar till dopet, 2 veckor bara. Börjar nästan kännas lite nervöst. Känns som att det kommer bli något man kommer glömma, inte hinna med men egentligen så har jag en lista med de mesta. Ska snart börja tänka ut vilka vi ska be om hjälp me olika saker.
 
Vi ska träffa prästen på torsdag ang dopet, kommer nog kännas lite bättre då, då kanske det kommer kännas som att man vet lite mer hur dopet ska gå till.
Gästlistan blev bra iaf, inte många som tackat nej till att komma, så blev en ganska stor gästlista. Men det blir roligt och mysigt.
Det jobbigaste är alla frågot "vad vill ni ha i dop present." Jadu herregud jag har ingen aning över huvudtaget.

Sen är det ju julen, det är ju inte så många veckor kvar tills dess heller, då är planeringen vart man ska fira jul, ska de firas hos Arons mormor och morfar, eller farmor och farfar. jaja det får bli så de blir.

Idag har vi varit å tittat på hockey, Aron sov mesta delen av hockeyn och resten låg hos farmor och tittade i taket, han verkar inte störas av ljudet vilket är bra då hockey är kul att titta på (OTROLIGT, jag tycker att en sport är kul att se på)

Vi lyckades få vackra kort på bushjärtat idag. Ett kort där han ler och ett kort där han pussas de läggs upp nu för Aron vill inte att jag skriver mer nu.


Look at me, I'm smiling!























PussPuss!


You're Still Number One...

I Torsdags åkte vi till Uppsala.
Vi hade ögonundersökning kl 13.00 men vi var i uppsala till 11.00 ungefär. Vi hade bestämt att vi skulle träffa på Luyinga och Felix innan undersökningen då hon behövde hämta sin dotter strax efter 13.00.

Vi pratade mycket om hur det har gått, vad vi gjort, vikt och allt sån där kul. Var riktigt trevligt att få träffa dom igen, Att träffa någon som är i samma sits är väldigt skönt. Det är en helt annan sak.

Ögonundersökningen gick jätte bra och vi behöver inte åka till uppsala nästa vecka! Vi är fria från uppsala i 2 veckor.
Det känns jätte skönt att vi snart inte behöver åka på ögonundersökningarna. Usch vad jag avskyr dom. Att åka fram och tillbaka till uppsala är inte heller speciellt kul.

Igår gjorde vi inte så myckets alls. Jag vaknade 04.30 av att Aron var hungrig och ville ha mat, så jag matade honom och han somnade om, dock så gjorde inte jag det. Jag kunde inte somna om och satte istället igång ett avsnitt av "Veronica Mars" en serie syrran gnällt om att jag skulle se på, ett avsnitt blev flera avsnitt och medan Aron sov satt jag och tittade på det. Gick ut efter ett tag, köpte lunch och gick förbi BVC, tänkte gå in å väga Aron, jag ville däremot inte klä av och på honom bara för de eftersom han sov så jag vägde med kläder, vikten med kläder var 4.2kg!!!

När Freddie kom hem så fick han ta Aron och jag städade iordning lite, blev dock inte speciellt mycket då jag var för trött. Jag gick till Maxi och köpte cola, ville inte ta bilen, (ni kan nog gissa ut anledningen.)

Somnade till vid 18.00, vaknade igen vid 21.00 av att Aron bara skrek och skrek. Vid 22.00 försökte jag få honom att somna, somnade själv. Aron börjar bli grinigare och grinigare på kvällarna, trött men vill inte sova, riktigt envis liten kille.





Mina Killar.

Every Moment Spend With You...

...Is A Moment I Treasure.

Idag så har Aron sovit mesta delen av dagen, bara för att jag väntat  på att han skulle vakna. Jag kände verkligen för att gå ut i det vackra vädret, men ville inte riktigt väcka Aron så jag väntade.
När han väl vaknat, blivit bytt på, ätit och gjorts iordning gick vi ut. Vi gick till maxi för vi skulle köpa lite lunch till mig, när vi väl var på maxi smsa Evve och frågade vad vi gjorde och om vi ville fika, så vi gick ner på stan.

Vi mötte Evve vid lindex, gick därefter till Boulevard, Fikade lite, och prata massa skit. Eller ja så mycket skit var de väl inte men men. Satt där ett ganska bra tag, Aron sov här också, magin med vagnen, somnar direkt.

Vi gick tillbaka ner mot stan, mötte Emelie där pratade lite med henne sen gick hon vidare, jag och evve gick, Evve hade sällskap med mig hem och sen antar(?) jag att hon blev hämtad av hennes pojkvän. Lät som det iallafall.

Annars har de inte hänt så mycket annat. Vi har vart hemma, myst med Freddie.
Just nu diskar Freddie och Aron sover, igen. Idag verkar vara en sovdag för honom. Sömntuta.

Jag har nu även låst upp min bilddagbok, så nu behöver ingen lösenord eller vara inloggad för att kunna titta på mina bilder, utan nu får alla se.

Och jag måste bara lägga till Väck aldrig den bebis som sover, ALDRIG! finns en anledning till att ordspråket finns. Även om ni vill se Aron när han är vaken, väck honom inte. Om jag säger ifrån på något, blir jag väldigt irriterad på dom som inte lyssnar. Känns inte som speciellt mycket begärt.


Like I said, sleeping!
You Are The Sunshine In My Life.

I Once Was Lost, But Now I'm Found...

Just nu sitter jag här väääldigt uttråkad, Aron ligger brevid här i soffan och sover, han har varit en otroligt snäll pojke inatt och sovit större delen, bortsett från då han velat ha mat. När han väl vaknar och ätit så tänkte jag gå ut i det fina vädret men egentligen så vill jag inte gå ut själv men vi får väl se. Kanske finns nån att ringa å höra fall nån vill gå ut. Det värsta med att vara ledig är att alla andra jobbar eller går i skolan.

Usch jag har så tråkigt att jag inte ens kan komma på något att skriva här så detta blir tydligen ett kort inlägg.
Lägger däremot in lite bilder.


Arons mössa han fick av sin mormor.











Arons första blöjor, som var förstora när han föddes.












Arons blöja VS Liberos newborn blöja 2-4kg

You light up my life, you give me hope...


Madelene hade laggt upp denna bild så sin blogg, dom duktiga bebisarna kan sitta helt själv. Lite jobbigare för Aron, han kunde inte sitta lika länge då han inte har full kontroll över de där tunga huvudet än. Men en stund kunde han sitta å ha de mysigt med Evelyn.

I wish I could carry your smile in my heart...

...For times when my life feels so low


Igår var vi och lekte med Madelene och Evelyn. Hon blir så stor och duktig den flickan. Åh va jag längtar tills Aron börjar leka med leksaker, prata och trivas med att sitta för sig själv. Just nu är han så mammig och pappig att han vill bli buren hela tiden. Det är visserligen jätte mysigt men man vill ju gärna kunna plocka undan efter sig och göra lite enkla saker som går snabbt utan att han ska bli ledsen.
Iallafall så gick jag, Aron, Evelyn och Madelene på en promenad runt i stan lite, sen gick vi till coop för Madelene behövde handla lite.
Efteråt gick vi upp till madelene en stund, mata/amma, blöjbyten och lite myspys. Evelyn tyckte Aron var jätte intressant och tittade på honom som om han vore hennes leksak. Lite blyg blev hon också då och då. Efter ha uträtt de större behoven gick vi hem till oss, Madelene hade ju inte sett vår lägenhet än så hon fick komma upp en stund.

Efter Madelene och Evelyn gick så gjorde jag iordning mat samtidigt som Sjukhuset gick på tv, ÄNTLIGEN skulle ju vi vara med på sjukhuset. Kändes hur skumt som helst att se sig själv på tv. Man kände sig inte ett dugg fräsch och upptäckte återigen hur svårt det var att prata med bricanylen

Idag så har vi åkt till mamma och pappa, hade nått i bilen som pappa ville ha så det blev bil, var där en stund, följde med mamma och handlade lite på coop.
Sen så har vi återigen träffat Madelene och Evelyn. Vi gjorde inte så mycket, pratade mest och myste med Aron å Evelyn. För att göra lite reklam om Madelenes blogg också läs och beundra.

Idag var vi också med på sjukhuset, jag trodde inte att vi skulle vara det men de visade sig att där var vi igen, det står dock inget om det på internet. Dom som missade och vill se kan titta på det här:
http://www.tv3.se/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=1651&Itemid=1713

På torsdag ska vi till uppsala igen, dags för ny ögonundersökning. De har gått så bra sista tiden så det känns jätte bra, hoppas det fortsätter gå bra. Efter det så ska vi förmodligen träffa Luyinga, en annan prematurmamma som vi träffade på sjukhuset, hennes son, Felix föddes precis som Aron väldigt mycket förtidigt. Inte setts sen Felix blev fullgången så de ska bli trevligt att träffas igen.

Imorgon tänkte jag gå ner till BVC och väga Aron. Vill så gärna veta vad han väger. Skriver sen efter ögonundersökningen så får vi se hur den går.


Aron var inte så intresserad av omgivningen men Evelyn var lite piggare.
(Tog jätte fina bilder på Evelyn och Aron idag men tyvärr så var
 inte minneskortet i kameran så jag lägger upp dom när jag fått in dom på datorn. )

Your honey kisses keep me fed

Hallå hallå.
Nu var det dax för ännu en uppdatering. Just nu sitter jag här, tänkte blogga lite sen tänka jag ringa min kära man och höra vad han och Aron gör. Dom åkte till Freddies kompis Linus en stund och Emma var här och höll mig sällskap. Vi pratade lite skit och den underbara människan hjälpte mig städa så nu ser det snyggt ut här hemma igen.

Igår hade Aron barnvakt för första gången. Vi var och åt hos mamma och pappa, vi fick kött, potatis och bea sås. Super gott och skönt med riktig mat. Händer inte så ofta här längre att man får riktigt god mat, så varje chans man tar att få det, den tar man. Vid halv 7 tiden åkte vi hem igen, packade iordning Arons mediciner, kläder, blöjor osv. Så skjutsade Freddie honom till farmor och farfar medan jag gick in i duschen.

När Freddie kom hem var det bara att börja fixa iordning oss för kvällens utgång, Johanna hade inflyttningsfest så vi var hos henne ett bra tag, vi satt där och pratade, vi träffade också Madelen som bor i samma trappuppgång, det blev mycket barnpratande och förlossningspratande (inte uppskattat av övriga gäster) bara av en annan tjej som var gravid i v32 hon tyckte ju självklart allt var intressant. Väldigt ofta när man träffar människor som snart gått hela tiden blir man väldigt avundsjuk, Man har ju alltid velat ha den där stora gravidmagen, få känna att man verkligen är gravid. Men Aron ska ju få syskon nån vacker dag, så de kommer.

Iallafall så kom vi väl ut vid halv 12 tiden, gick ner på Joar, träffade många trevliga människor och hade jättetrevligt där. En helt perfekt kväll, Syster jobbade så pratade ganska mycket med henne också, och hon är alltid lika trevlig att bjussa på lite vatten när man känner att man kan behöva det. Freddie gick hem runt halv 3, jag gick ifrån joar vid 3 så var inte långt efter. Innan jag gick hem drack jag lite vatten, tittade vilka som var kvar, men var inge roligt folk kvar där.
Hemvägen var lång och smärtsam, självklart måste man ju ha skor som passar till kläderna och alltid ska dom skorna vara väldigt obekväma. Tog ett tag men kom hem tillslut iallafall.


Fick bråka på Freddie som hade somnat i soffan och fick kämpa för att väcka honom, men för en gång skull ville jag sova brevid honom hela natten, och få kramas hela natten. Aron är inte lika lätt att krama eftersom han är lite mindre. När vi vaknade imorse låg vi kvar en stund och bara kramades, Sen gick vi till soffan och kramades där en stund. Gick ut och köpte kina-mat. Supergott och perfekt dagen efter. Efter att ha myst lite till och njutit av att bara varit vi två litegrann, så började vi sakna lillkillen alledes för mycket och vi åkte till Micke och Elisabet där Filip sitter och matar en klarvaken Aron.

Man kände idag att det är inte lika "enkelt" att festa längre, det tar mer på krafterna och känner nu att jag skulle aldrig klara av att festa nu som jag en gång gjort, det är helt enkelt inte lika kul längre, en hemmakväll med Freddie och Aron är mycket mer lockande än en kväll ute på krogen. Det har inte samma glans längre. Jag har kännt mig helt slut idag och just nu är jag jätte trött, Hur jobbigt det än kan vara med Aron ibland, så är en kvälls festande nästan lika jobbigt det. Men det var skönt att komma ut, umgås med vänner, och bara vara jag och Freddie. Det är skönt att veta att vi fortfarande kan vara vi då Aron inte är med.

Åkte hem efter ett tag och Freddie ville till Linus och Emma ville komma och hälsa på så vi delade upp oss och beslutade att eftersom Linus aldrig sett Aron och Emma och jag faktiskt har myst med honom så lämnades jag än en gång utan Aron.

Det hade gått jätte bra hos farmor och farfar och han hade varit jätte snäll fick vi höra. Härligt att veta att han klarar av att vara utan oss i ett dygn, skönt att veta att det är jobbigare för oss än för honom än så länge. Han hade sovit i vagnen hela natten, (med undantag för matning såklart) Så jag är jätte stolt över honom!

Nej nu ska jag ta och ringa maken där borta och se om dom tänkte komma hem snart eller om jag ska komma dit. Jag vill mysas nu. 


A Hero Lies In You!

You're That Part Of Me That I Don't Wanna See...

Idag har vi återigen varit på sjukhuset. Skulle ha ögonundersökning kl 10.00 så vi var där till 9.00 för ögondroppar. Dock så blev inte undersökningen förän kl 11.00 så man var lite smått irriterad över det. Fast egentligen var det väl bara bra egentligen, hade inte nästa undersökning förän kl 15.00 så hade mycket tid att fördriva.
Mötte Stefan och han var så snäll och bjöd på lunch på kebabhouse.

Lilla gullungen vägde 3424gram. Så han är inte så liiten längre. Han var 51cm lång också. My little boy is getting big.

Imorgon ska Aronbarnvakt för första gången. Aron ska åka till farmor och farfar över natten medan jag och Freddie ska på inflyttningsfest hos Johanna. Ska bli intressant att se hur det går för Aron att vara utan oss men det är nog dax för honom att ha barnvakt nu så han vänjer sig vid att mamma och pappa inte alltid kan vara där.

På måndag blir Aron 4månader gammal. Tiden har gått så fort. Känns inte som 4 månader sen han kom men det är det. Idag är han även 2veckor korrigerat. Dvs 2 veckor enligt beräknat datum.
Även så på måndag är vi som sagt med på sjukhuset, även på torsdag är vi med, Då är vårat lilla hjärtegull med också.

Det skulle vara jätte kul att få veta vilka som läser min blogg, vet bara ett par stycken som läser men skulle gärna vilja veta fler. Skriv gärna en kommentar om vilka ni är som läser.

Usch å fy nu är klockan mycket.


Could This Be The Greatest Love Of All?

Such A Beautiful Disaster...

"Barnläkaren Katarina på neonatalavdelningen hälsar på Jenni som har fått sammandragningar femton veckor för tidigt."

Jag antar att det är vi som kommer på sjukhuset på måndag den 6oktober. Så alla vet. Kolla på sjukhuset på måndag!


Mamma som tagit den vackra suddiga bilden.

RSS 2.0