All I Want For Christmas Is You...

Jag vet att jag är totalt värdelös på att uppdatera denna blogg, men gör det mest om det händer något spännande/nytt, eller när någon av mina kära mostrar påminner mig.

Nu har julen vart iaf, det har blivit mycket julklappar, och för Aron är dom nog inte klara än,
På Julafton firade vi hemma hos faster Veronika o Tomas. Där befann sig min pappas släkt och vi åt gott, pratade och hade det mysigt, tomten kom, och massor av paket blev det,

Aron fick bl a:
* matta av mormor o morfar
* regnställ av moster o tomaz
* telefon av mamma
* gåvagn av gammel farmor o gammelfarfar
och lite mer...

Jag fick bl a
* brödrost av farmor o farfar
* damsugare av mamma och pappa ( dock fick jag den för ett par veckor sen)
* bord av farmor och farfar ( dock fick jag den för ett par veckor sen)
* massagebug i julklappslotteri

Jag och Aron åkte hem vid 8 tiden då Aron var hur trött som helst och det vore bara elakt att tvinga honom att vara vaken ännu längre, så tyvärr missade vi fikat. Men Aron är ett sånt barn som inte kan somna utan sin egen säng eller sin resesäng, vilken jag inte hade med mig.


På Juldagen var vi hemma hos mina föräldrar och firade tillsammans med min mammas släkt,
Även där åt vi gott, pratade och hade det jätte mysigt. Busade för fullt med både Aron o Ellen, hon börjar bli så stor och det är kul att se hur stor skillnad det är mellan Aron o Ellen fast de är lika gamla.
Sen blev det dags för julklapparna, och eftersom det var juldagen så kom det ingen tomte utan det delades ut endå.

Aron fick bl a:
* ett bord av mig
* aktivitetskub av gammelmormor och gammelmorfar
* kläder av Ellen, anders o susanne
* kastruller av Per, Linda o julia
och lite mer...

Jag fick:
* chokladfondue set i julklappslotteri
* tröja av mamma o pappa

Även på juldagen åkte vi hem ganska tidigt då jag inte ville lägga Aron ( fast jag hade med mig sängen) för jag ville inte behöva ta honom från värmen i sängen, och ta ut honom i kylan, så då åkte vi hem vid 9 tiden istället och han fick sova direkt när han kom hem.

Julen har varit helt underbar och jag ser fram emot nästa år då Aron kommer uppskatta julklapparna lite mer, detta året har han försökt laga dom såfort han dragit bort en bit, det är dock väldigt roligt att titta på, Och han har bara öppnat ett paket, för sedan har han lekt med leksaken och istället har jag och Ellen ( som tyckte det var mycket roligare att öppna ) fått öppna resten av hans paket.Aron börjar bli så stor, men samtidigt är han fortfarande så liten, Han blir snart 19 månader, har precis börjat gå, även om han fortfarande verkar föredra att krypa, han ser också bara större och större ut, och jag vet inte vart min lilla bebispojke tog vägen.

Han pratar fortfarande inte, så jag får väl hålla i det som bebis då.
Han säger fortfarande bara "mamamama" "papappaa" och "nananana" . Han kan säga nej lite då och då, och ibland gråter/gnäller han till ett "mamma" vet dock inte om han syftar på mig då, eftersom han aldrig säger det annars.


Sing Out This Song And I'll Be There By Your Side

För er som inte fått de härliga nyheterna så har jag och Aron nu flyttat. Vi bor inte längre tillsammans med Freddie i romberga utan har flyttat till en egen mysig liten 2a på slånbärsvägen. Aron har sitt egna sovrum medan jag sover i "vardagsrummet/köket". Till kök har jag en ganska stor kokvrå, vet inte riktigt om man ska kalla det kokvrå, med kokvrå låter de som en spis med två plattor och ingen ugn. Men så är det inte. Jag ska ta lite kort här nån dag och lägga upp. Jag har bara inte kommit på vart jag har gjort av sladden för att föra över bilder från kameran till datorn.

Vi har nu bott i lägenheten i en vecka och jag trivs så himla bra. Det är en hur mysig lägenhet som helst, och det finns ett badkar!! Badkaret är nog Arons favorit i hela lägenheten, min favorit tror jag nog är garderoben, det är en stor klädgarderob där jag har ytterkläder, skor, å vagnen, å lite till smått och gott. Hur härligt som helst att behöva ha skor i hallen, vagnen och jackor. Det ser lite mer städat ut på något sett.

Det känns helt underbart att bo själv, jag behöver bara städa upp efter mig själv, och Aron, jag får själv bestämma hur allt ska se ut, vad som ska göras, o liknande. Jag stormtrivs med att bo själv.

För Aron går det just nu i vågor, ibland är han jätte snäll, och sover jätte bra på nätterna, medan vissa nätter vaknar han. Nån natt här i veckan vaknade han 2 gånger, och när han vaknar så skriker han, inte gnäller utan skriker så man själv inte vet vad man ska göra. Vet inte om han har börjat få mardrömmar, eller vad det är som gör att han skriker så förtvivlat. Jag hoppas bara att det ska lugna ner sig snart, vi har trots allt bara bott här i en vecka än så länge. Hoppas bara inte det blir värre när han börjar på dagis.

Aron blir mer och mer modig, han vågar gå själv mer och mer, dock tror jag inte han har fått den rätta balansen helt än, men ett par steg går allt.

Han har även lärt sig att klappa händerna, han gör det dock inte så ofta, men det händer att han klappar händerna. Han är så duktig min kille, varje gång han lär sig något känns det som att "stoltare än såhär kan jag aldrig bli" men varje gång han lär sig något nytt efter det blir jag lika stolt igen, ibland till och med mer stolt.
Det är verkligen hur underbart som helst att se Aron lära sig nya saker, för varje gång förundras man lika mycket över att han faktiskt lär sig, han är så stark. Det finns ingenting han inte klarar.
I Will Love You, Until My Dying DayRSS 2.0