Och Le Som Bara Du Gör...

Igår gjorde vi inte så mycket var ut och gick på promenad på kvällen annars var vi inne å myste hela dagen, blev lite pratande om dop och jul. Är ju inte långt kvar till dopet, 2 veckor bara. Börjar nästan kännas lite nervöst. Känns som att det kommer bli något man kommer glömma, inte hinna med men egentligen så har jag en lista med de mesta. Ska snart börja tänka ut vilka vi ska be om hjälp me olika saker.
 
Vi ska träffa prästen på torsdag ang dopet, kommer nog kännas lite bättre då, då kanske det kommer kännas som att man vet lite mer hur dopet ska gå till.
Gästlistan blev bra iaf, inte många som tackat nej till att komma, så blev en ganska stor gästlista. Men det blir roligt och mysigt.
Det jobbigaste är alla frågot "vad vill ni ha i dop present." Jadu herregud jag har ingen aning över huvudtaget.

Sen är det ju julen, det är ju inte så många veckor kvar tills dess heller, då är planeringen vart man ska fira jul, ska de firas hos Arons mormor och morfar, eller farmor och farfar. jaja det får bli så de blir.

Idag har vi varit å tittat på hockey, Aron sov mesta delen av hockeyn och resten låg hos farmor och tittade i taket, han verkar inte störas av ljudet vilket är bra då hockey är kul att titta på (OTROLIGT, jag tycker att en sport är kul att se på)

Vi lyckades få vackra kort på bushjärtat idag. Ett kort där han ler och ett kort där han pussas de läggs upp nu för Aron vill inte att jag skriver mer nu.


Look at me, I'm smiling!























PussPuss!


Kommentarer
Postat av: marie

men gud såå sööt:D

2008-11-10 @ 19:24:09
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0