Hold On, It Gets Better Than You Know ...

Ja då är påsken äntligen slut.
Missuppfatta inte, det är jätte mysigt med påsk och jul å allt, men åh så slut man blir. Vi har nästan inte varit hemma alls.

I Fredags så delade Freddie först ut reklamen, får se om de blir för sista gången. Sen efter det åkte vi ut till micke och Elisabet. Var där hela kvällen. Satt och pratade och hade de trevligt.

I Lördags var vi först på lilla Evelyns dop, så kul att se henne igen, var ett tag sen nu, har ju varit så mycket. Dopet var jätte fint och det gick bra, Aron pratade lite med dom i raden framför såklart, flirtade lite. Svarade även när Evelyn pratade där framme i kyrkan, dom är ju för gulliga. Tror Aron var med och sjöng lite också.

Dopfikat gick också bra, Aron var super trött men pappa lyckas ju alltid få fram ett leende. Så de busade för fullt sen gick vi vid 4 tiden, ner till coop och sen till mamma och pappa. Blev supergod mat där, Micke och Elisabet var också där, även Syrran och hennes karl.
Hela kvällen och halva natten spenderades där, tror vi var hemma vid 3 tiden på natten. Trött var man då.

Söndagen spenderades hos Veronika och Tomas, tillsammans med hela släkten. Åt påskmat och hade de trevligt. Fick äntligen se Kim åka cross, ( Min lillebror är skit tuff! ) Fick även se lilla älskling åka cross, de gick väl det med, så duktig så! :-)
Vi åkte hem vid halv 10 tiden, Kim Marcus och Viktor ville också hem, alla var nog helt slut efter påskhelgen. Vid 12 tiden ringde syrran och sa att de ville ha skjuts hem, åkte dit, fick se de stå å dansa där till vrålhög musik och jag var tvungen att filma. Tänker nog dock inte lägga ut det här.
Var hemma vid halv 2 tiden på natten.

Gårdagen spenderades helt död i soffan. Tog en promenad ner till Ronny å Camilla på kvällen.

Fullt upp hela helgen, så nu ska de bli ganska skönt med vardag igen. Aron är också helt slut. Sov näst intill hela dagen igår. Nu lär han nog sova tills Freddie kommer hem iallafall. Blir nog skönt för lillen.

Jag har även gjort så bara mina vänner på bilddagboken kan läsa. För er andra så är lösenordet mammasaron. Smeknamnet baklänges.


[Bilderna är klickbara]




Kommentarer
Postat av: Amanda

Men så fina bilder. ^^ Vilket leende!

2009-04-14 @ 19:19:23
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Pyret

börjar bli dax att göra om din header kanske gumms ;P finns mkt nya fina bilder

2009-04-15 @ 00:39:16
URL: http://spegelfobi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0