Hej i mitt vinterland...

Ja då har det varit en ganska lång period utan uppdaterande. Men man kan ju inte spendera varje tid man har vid datorn och bloggen, så jag antar och hoppas ni som läser förstår, det är ju endå för min egen skull jag skriver här, och självklart lite för alla som bryr sig om och undrar om Aron.

Men vi har ju då varit en vecka i Åre, vägen dit var väl lite väl jobbigt, men det är inte lätt att resa med barn, Aron höll sig vaken i 8 av 9 h. Han somnade till, och vakande efter ca 10minuter igen. Och så fortsatte väl hela vägen dit, vi stannade till runt 4 gånger, Och det var då inte för att vi ville, utan va de andra som åkte ville.

Det var imma och snö som irrade så man knappt såg något framför sig över huvud taget, nästan hela vägen. Vi såg knappt mamma å pappas bil, och dom lågt väl kanske 10meter framför oss ibland. Var små läskigt att åka och vi var glada över att fått låna farmor och farfars bil för att ta till Åre.

När vi väl kom fram så var klockan runt 3 har jag för mig, och det blev att ta det lugnt, Vi packade upp Arons resesäng först, och la honom så han fick sova där, vi la oss också i sängen och självklart somnade vi. Jag hade fått 1½h sömn under hela natten. Så jag var lagom trött, sov ingenting i bilen heller.

Under veckan så blev det snowboardsåkning för mig och Freddie, vi åkte varannan dag, jag åkte 2 dagar och Freddie 3 dagar. De blev After Ski, pulka åkning, 40 års firande, och dagstur till Åreby.

Jag åkte oftast snowboard med mamma, (som åker skidor) hon stannar å väntar på mig när de behövs ( då det inte är så lätt att ta sig fram med snowboard om det inte är backe ) och blir inte irriterad. Vi åkte kabinbana upp till toppen och det var jätte fint där uppe.

Andra dagen jag åkte, åkte jag istället med Elisabeth, och vi åkte vilse ifrån alla andra och satte oss istället och skulle ta en öl, jag fick dock nå väldigt vidrigt öl liknande som var nån blandning av öl och sprite. Var lika äckligt som de låter.
Det slutade med att vi fick sitta och vänta på alla andra så de skulle komma dit och alla skulle ta en öl, senare åkte vi till den "riktiga" After Skin och drack lite där och hade de mysigt.

Sista dagen i Åre, (Alla hjärtans dag) hade vi inget lift kort till, jag, Freddie, och Aron åkte istället och skulle kolla vad de kostade att bada, men det kostade 130kr per person så vi struntade i det, vi gick runt i Åre by istället och hade det mysigt.
Senare på kvällen mådde jag inte ett dugg bra och låg i soffan och tyckte synd om mig själv, Freddie och Aron gick till de andra en stund, Vi hade ätit på Max tidigare unden dagen, jag åt chicken nuggets, vet inte om det var de som gjorde att jag mådde illa, eller vad de var, men jag kommer iallafall inte äta på Max nån mer gång.

Vägen hem var betydligt lättare än vägen upp, Aron somnade nästan direkt och sov större delen av vägen hem, vaknade till då och då. Vi själva, behövde bara stanna en extra gång i Uppsala för att Aron skulle få komma ur stolen lite, det var ju så jobbigt för honom att sitta stilla så länge utan att kunna komma upp och röra sig.

Men det var en jätte skön vecka i Åre och den var väl behövd. Var även skönt att komma hem, hem till lägenheten och inte hem till mamma. Hem till Freddie.

   

Finns fler bilder i bilddagboken, dock är de flesta på Aron i bilen dit och hem. Jag kommer att lägga in fler bilder, när jag får bilder från mamma och pappa.
Men så länge får ni nöja er såhär.Kommentarer
Postat av: Syster

Aron sov i 1 av 9 timmar, gissar jag? Du skrev att Aron var vaken i 1 av 9 timmar ;). Skönt att ni verkar ha haft det bra, hade också velat vara med. Älskar er!

2009-02-19 @ 01:40:39
URL: http://sandralonnholm.wordpress.com
Postat av: Pyret

aron i bilen is the shitt ;P mja, fast han är söt iaf ;P

2009-02-19 @ 10:54:43
URL: http://spegelfobi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0