Photograph My Heart ...

Igår var vi och fotograferade Aron, så på fredag ska vi få titta på korten, åh vad jag längtar. Elisabeth ska följa med och titta på korten, mamma kunde inte för hon jobbar, men vi ska beställa en förstoring till henne, Vi får se, Elisabet lär nog också köpa.
Vi får en förstoring gratis, och jag vill så gärna beställa fler kort, men just nu har vi nog inte råd, men fördelen är att korten sparas så länge som själva studion finns där.

Så vi kommer självklart att beställa kort senare. Men Jag vill så gärna se hur korten blev, har ingen aning om hur vi ska kunna bestämma vilket kort vi vill ha, vi får ett kort gratis, vi hade ju ett presentkort hos Kerstin Eilert som vi fick i doppresent av Freddies familj. Där ingår ett kort, å även en 1års fotografering.

Dock kommer den inte ske när Aron är 1 år utan i September då han skulle ha varit 1 år.  Eftersom att detta första kort skulle egentligen tagit före Aron var 6mån, men eftersom han är förtidig och egentligen skulle varit 6mån så gick det bra endå.
Vi ville inte ta korten då han var 6 månader eftersom att utvecklingsmässigt så kunde han ju inte göra så mycket då.
Men nu låg han så fint på mage och på rygg, han delade inte ut så många leenden däremot, så vi får se om hon fick något bra kort när han ler.

Han ville hellre ha fingrarna i munnen men det tyckte inte hon, åtminstonde inte hela tiden, men några kort blev tagna när han så sött har fingrarna i munnen.

Ja vi får se på fredag, hur korten blir. Åh vad jag längtar.

( Om någon annan (släkten) vill ha en förstoring eller kort på Aron är det bara säga till, men det är någorlunda dyrt. Men korten finns som sagt kvar, så vill någon ha så säg bara till. )You're My Superman :)
Kommentarer
Postat av: marie

åå va roligt! klart korten kommer blir bra. går ju inte att misslyckas när man är så otroligt vacker:D

2009-03-11 @ 12:16:30
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Emma

Hojta gärna till om hur mycket dem kostar

2009-03-11 @ 18:42:14
URL: http://www.metrobloggen.se/mittlivsomEmma
Postat av: Mirry

Söting!Nominera din blogg till Veckans Blogg!Spana in på www.arntyochmirry.se!

2009-03-16 @ 09:24:32
URL: http://www.arntyochmirry.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0