Suddenly I Know I'm Not Dreaming ...

Gud, jag måste bli bättre på att skriva blogg,
Men jag orkar ju aldrig.

Men iallalfall, vi har fortfarande inte fått någon ny tid hos sjukgymnasten, hon skulle tydligen vara ledig denna vecka så vi får väl se om hon ringer nästa vecka, men då är det visserligen bara 1 vecka kvar till 6månaders kontrollen så vi får se om det blir någon kontroll innan det.

Imorgon är det dax för nästa synagis spruta, Aron har varit lite förkyld här några dagar, men han verkar ha blivit bättre idag, vet inte om man måste vara frisk för synagis sprutan men vi får se vad sköterskan säger, en stor fördel denna gång är att vi behöver inte åka till uppsala, utan sköterskan som ska ta sprutan kommer hit, hem till oss och ger Aron sprutan.

Annars tror jag inte så mycket händer i Arons liv just nu, en vecka kvar innan vi ska gå och fotografera honom, åh vad kul det ska bli att se bilderna, skulle nog vilja köpa alla, men vi får se. När vi får mer pengar så ska vi beställa en förstoring, men det blir nog om ett tag, inte än.
Kommentarer
Postat av: marie

skönt att dom kommer hem till er slipper ni åka:)

2009-03-03 @ 10:46:50
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Jennie!

Ja samma här, jag har inte orkat blogga på ett tag!

Felix fick synagis i fredags och han har också varit förkyld i snart en vecka nu. Hade feber i 3 dar innan han fick synagis ssk sade att det inte var några problem eftersom den inte gör så att han blir sämre.

Visste e d skönt när de kommer hem o ger sprutan;)

Här händer d inte så mkt heller men jag tror att han håller på att få tänder. Han biter på allt o alla här och DREEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGLAR som bara den hihihi byter kläder flera ggr om dan om glömmer sätta på en haklapp. Han hatar fortfarnde att ligga på mage få se vad sjukg säger, vi fick tid den 9 mars synd att vi inte kan träffas då:(

Men men..... ni får ha det så bra och ta hand om Er.

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam/L

2009-03-03 @ 12:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0