My life With You Means Everything...

Nu har det blivit snålt med uppdaterande på ett par dagar.
Mycket har hänt,

I torsdags var jag och mamma och handlade, blev varor för nästan 1300kr, det gjorde ont i plånboken. Vi kom hem och började med smörgåstårtor. När Freddie slutade jobbet kom även han förbi och hjälpte till. Det blev 5 smörgåstårtor.

Vid 5 tiden var det klippdax och jag klippte håret kort, kändes läskigt men jag är nöjd, inte tagit allt för lång tid att vänja sig vid heller utan det känns jätte bra, och nu hänger det inte bara och ser tråkigt ut.
Senare på kvällen färgade Sandra även håret på mig och Moa var också där och umgicks. Blev väldigt mörkt först och jag trodde nästan att de skulle bli svart, blev bättre när slingorna kom fram.

Fredags mötte jag Caroline som hade kommit till enköping för dopet, hon hjälpte till att dekorera smörgåstårtorna, ( även om jag gärna hade tagit på mig äran själv så är de mesta hennes verk. )
Tog nästan halva dagen att dekorera dom men det blev bra. Senare på kvällen blev de dukning, tog hela kvällen det istället. Var otroligt jobbigt och tog lång tid, när vi var klara fattades en hel duk till ett helt långbord. Klockan var nästan halv 10 på kvällen och vi kunde inte köpa ny.

Hade även pratat med Emma tidigare under kvällen som är så otroligt underbar och hjälpte till här hemma så vi städade lite medan Freddie och Jimmy åkte till McDonaldsJimmy fick äta lite.
Aron var här hemma med oss och Emma försökte få honom att trivas i babysittern, det funkade inte så bra. Han tycker inte alls om att vara själv, ( det kommer stegvis) Istället försökte vi få honom att somna, vilket funkade lite bättre.

Morgonen efter så städade vi det sista, damsög osv. Sen blev det att åka till ÖB och köpa en ny duk, sen ner på stan så skulle freddie köpa en skjorta. Jag och Aron sprang in på H&M och köpte en skjorta med slips ( bara för att få slipsen dock) som Aron skulle ha på dopet, dock blev de inget med det.
Vi åkte och lämnade duken hos mamma som skulle åka och fixa med den, sen hämtade vi dopklänningen Aron skulle ha på sig.
Sen åkte vi hem och fixade iordning oss, Emma, Jimmy och Anna kom förbi och vi gick ner till kyrkan.

Dopet gick jätte bra, Aron verkade inte tycka det var allt för hemskt och han höll sig vaken hela tiden i kyrkan och skrek näst intill ingenting. Han verkade trivas jätte bra hos prästen iallafall. Och vatten på huvudet var inte heller något problem. Nappen spottades däremot ut litegrann och Freddie slog igen boken så hela kyrkan lät, de kommer han nog aldrig gå glömma. Förmodligen inte heller att skjortan hade vik märken då den var nyköpt.

och för dom som inte vet det, Aron Gudmor o Gudfar/faddrar är Emma Westerberg och Johan Helgosson.

Vi begav oss till kyrkans hus för dop fikat och när vi kom fram stod nästan alla i fönstret och tittade, kändes väldigt konstigt. Det blev massa fikande, pratande, och presentöppning.
Aron fick en hel del presenter och alla presenter var jätte bra och fina, enda dubbleten vi fick var björn overallen så vi bytte vår. Vi hade ju räknat med att vi skulle få en till då jag skrivit de i bloggen så det var ju ingen chock precis.
Det kommer komma bild på det vi fick, förmodligen inte allt här men i bilddagboken kommer nog bilder på allting.

I det stora hela så var dopet jätte fint och jätte mysigt. Kunde inte gå bättre och all stress inför dopet var värt det. Men det är endå ganska skönt att det är över så man får andas ut lite och inte har massa måsten kvar. Allt är klart.


Ny mobil och guldnapp i doppresent :)


Kommentarer
Postat av: Syster

Dopet var jätte fint. I love you my darlings!

2008-10-29 @ 22:59:06
URL: http://sandralonnholm.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0