My Love For You Is Forever...

Såfort jag kom hem från jobbet i lördags, så hoppade jag in i duschen och sedan satte vi oss i bilen och åkte mot Västerås, vi åkte till IKEA för att köpa ny säng till Aron, och en garderob till Aron. Vi gick runt på Ikea å tittade lite.

När vi hittade sängen och garderoben upptäckte vi hur stora kartongerna var och hur svårt det skulle bli att lyckas komma hem med alla sakerna, för säterna gick inte att fälla ner i bilen. Nejnej.
När vi nådde resturangen på Ikea så var det dax för lilla Aron att äta så vi gick å satte oss å fikade lite. När Aron var färdigäten testade vi sätta honom i en barnstol (med inlägg) och det gick jätte bra. Så vi gick tillbaka till "ta själv-lagret" och hämtade en stol med inlägg.

Så vi handlade en stol
en säng
och en garderob.

Allt gick på 945kr, perfekt pris.

När vi kom hem så ringde vi först palle som skulle komma förbi en stund med Nellie, men klockan var ca 5 å Nellie somnar vid 7 så det hade bara varit att komma å vända.
Sen ringde vi till Moa som skulle komma förbi, och kom förbi.

Så Freddie satte ihop spjälsängen och jag och Moa satte ihop garderoben, blev jätte bra.
Synd bara att det är lite trångt här i lägenheten.

------

Igår kom min mormor och morfar hit en sväng, dom har ju inte sett hur vi bor än, så dom var förbi. Samtidigt hämtade de vaggan så den hamnar uppe på vinden till nästa bebis kommer. (familjevagga)

Precis när de hade åkt så ringde Freddies mamma och berättade om en lägenhet som hade visning klockan 13.00, och klockan var 12.30. Men vi tänkte att man förlorar ju ingenting på att åka å titta, så vi åkte å tittade på lägenheten. Den var jätte fin, men just nu tror inte jag vi har råd med den, Vi måste ha 65 000 å lägga ut om vi ska kunna köpa den, så de blir nog ingenting av det, vi får se, vi ska prata om det när Freddie kommer hem.You're My World, My Heart, My Soul.


Kommentarer
Postat av: freddie

Våran Älskling

2009-01-19 @ 18:28:50
Postat av: Anonym

Gud sååååååååå sööööööööööt!

kram från Felix med fam.

2009-01-22 @ 21:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0